Salutari.
Sunt curios daca sunt singurul care vede lucrurile in felul urmator:
MW2 bate Black Ops la multe capitole.
Initial am jucat MW2 insa cu timpul am inceput sa imi doresc din ce in ce mai mult sa cumpar Black Ops fiindca :
1.Combinatia M/L/Commando
2.Noob Tube
3.Killstreak-urile stackable
4.Alte chestii dezechilibrate in general

Din cauza lor imi doream chiar foarte mult Black Ops in care am inteles ca developer-ii au ascultat comunitatea.
Astazi in sfarsit l-am cumparat.Dupa cateva ore de joc pot spune ca sunt profund dezamagit si sunt tentat sa ma intorc la MW2 cu tot cu neajunsurile enumerate.De ce ?
1.Sunet jalnic.Pasii nu se aud,efectele sonore la arme/elicopter/TOT sunt jalnice.Decalaj cateodata
2.Grafica mai slaba decat MW2.
3.Harti naspa(aici sunt subiectiv putin pt ca nu am rabdare sa le invat)
4.LAG-ul.Nu are rost sa-l precizez.Am dat sa imi gaseasca doar lobby-uri locale.Tot nu ajuta.Trag in cineva 10 ani,ma omoare.La killcam imi apare ca defapt nu am tras 10 ani in el ci de abia am apucat sa trag,el tragand primul in mine.Notez ca am net bun.

Momentan atat imi vin insa..sunt dezamagit...Intr-adevar au eliminat probleme de la MW2 dar acum au aparut altele.
Imi plac unele schimbari gen adaugarea economiei,wager match,gun game insa jocul sufera enorm la unele capitole.
Asta este parerea mea si as dori sa stiu daca sunt cumva singurul care vede lucrurile in felul asta.
O seara placuta si spor la joaca.