Single post: Call of Duty: Black Ops
-
16-06-2011 01:05 #1649 SP
Junior Member

Originally Posted by
BogdaN_RO
De headset ai auzit? Daca ai un headset decent si ai esti foarte atent poti auzi si Ninja Pro...
Am auzit,te asigur 
Tritton AX 120,cumparate special pentru asta acum cateva zile.Nu mi-am permis sa dau mai mult de 200RON doar pe casti ca imi luam mai bune.In MW2 isi fac treaba,in multe jocuri isi fac treaba.Aici insa NU.
Inteleg si aici ca nu poti face pasii aia sa se aude ireal de bine insa nu aud oamenii care merg pe langa mine cand eu stau pe loc,exceptie pasii mei si ai coechipierilor ? Intr-adevar se aud daca esti foarte atent dar a fost diminuat mult peste masura.
Un exemplu unde zic eu sunetul pasilor este ok as zice ca este Counter-Strike-ul.Putin exagerat dar ok pt un joc.Am jucat ani buni cu un headset la 25RON si auzeam absolut tot ce misca.D2 de la scara auzeam tot ce misca pe mid.
Si cu netul..nu tine neaparat de netul meu.Daca imi da host din china cu net de cacao nu am ce sa fac nici cu toata banda universului. Dezavantajul serverelor P2P,ce pot zice.Nimeresc cateodata si servere ok,unde merge totul bine(tot este lag dar in limitele normalului).
In sfarsit.Nu zic ca este un joc prost.Campania si Zombi Mode-ul imi plac insa la multiplayer se vede clar 1. ca e alt developer 2.ca si concluzie de la 1....ca e un developer care straluceste la alte capitole,nu la cel tehnic.O sa mai joc,sigur este vorba si de obisnuinta insa ajunsesem sa privesc Black Ops ca un COD ajuns la adevarata maturitate,bun la toate capitolele.Este un joc bun insa nu unul nelipsit de neajunsuri.
Raman la parerea ca MW2 daca nu avea dezechilibrul perk-urilor si al attachment-urilor era cel mai bun COD la capitolul multiplayer.Si cred ca pot spune ca si campania este cea mai reusita si ca cu co-ops-urile am avut ore bune de distractie cu colegii de apartament.
O seara placuta !