agentu407 si scociu pierd la masa verde meciurile pe care le mai aveau de jucat pt ultima etapa de restante. agentu407 pierde astfel al doilea meci la masa verde dupa cel cu wackorine si este eliminat din campionat.

jucatorii noi inscrisi in sezonul care s-a incheiat si care au terminat sezonul cu toate meciurile jucate pe teren si anume cisse, gvingi76, ossaur si rokococo sunt rugati ca pana cel tarziu duminica sa imi trimita prin pm un nume si o adresa de iban unde sa le rambursez cei 30 de lei. cei mentionati plus scociu si cei care nu au fot nevoiti sa depuna garantie pt sezonul proaspat incheiat nu vor trebui sa o faca nici pt sezonul viitor. agentu407 in al carui cuvant am cezut la inceputul sezonului cand pe ultima suta de metrii am acceptat sa nu ne mai intalnim sa imi dea garantia ca sa dam mai rpd drumul la campionat, va trebui sa plateasca in caz ca va mai dori sa joace taxa de 30 de lei pt eliminarea din campionat si sa depuna de asemenea garantia pt sezonul viitor. in cazul lui asteptau eliminat si el, nu e nevoie sa depuna decat garantia pt sezonul nou dc mai doreste sa participe

Clasament final Liga B

1. MVP-ANY
2. rokococo
3. scociu
4. TheSpider
5. roseven
6. alex1986sho
7. SilviuGabriel
8. ossaur
9. gvingi76
10. wackorine
11. cisse

In acest moment, dc toti cei care au participat sezonul acesta in liga a vor participa si sezonul viitor atunci rpima liga va arata astfel:

1. dinamovistu2008
2. thedeadman14
3. goodfellam
4. Spike
5. Razvan
6. maghear
7. HoriaHG
8. xslvry
9. MVP-ANY
10. rokococo
11. scociu
12. TheSpider

In cazul in care cineva din prima liga va renunta, vom vedea in funcie de numarul total de jucatori, dc vom face baraje intre cei retrogradati in liga b si primii de sub cei care au promovat sau dc vom reduce numarul jucatorilor in prima liga.

Pt cei care vor sa se inscrie aveti regulamentul aici www.fifa11-cg-league.cabanova.com/

Inscrierile pt sezonul 4 vor incepe in jurul datei de 1 iulie. nu imi trimiteti va rog confirmari de participare sau pm-uri cu datele voastre pt noul sezon pana nu dau startul la inscrieri.