Si iata ca cei de la Nintendo s-au decis sa updateze din nou consola - ce am primit de data aceasta (cel putin teoretic pentru ca practic o parte primisem deja de 4-5 zile)

1. Donkey Kong (pentru Gameboy) - pe virtual console - foarte interesant insa overpriced dupa parerea mea (ca toate jocurile de 3DS - virtual console) - un joc extrem de interesant fiind parintele seriei Mario vs Donkey Kong (nu este doar un port al jocului cu aceelasi nume din Arcade uri desi incepe identic, dupa cateva nivele totul se schimba)

2. Zelda DX Link's Awakening (pentru gameboy color) - pe virtual console - un joc extraordinar, un remake al jocului cu aceelasi nume de Gameboy, probabil unul din cele mai importante jocuri pe platforma gameboy, muzica si feelingul acestui joc provoaca fiori pe sira spinarii oricarui nostalgic - il recomand calduros "incepatorilor".

3. un nou trailer - de data aceasta aveam Green Lantern 3D (the movie) - un trailer care anunta lucrurile bune care pot fi facute cu un ecran 3D si anume, vizionarea filmelor 3D fara ochelari - serviciile se lasa insa asteptate si probabil ca vor fi lansate doar in tarile calde (US, poate Japonia)

In rest nimic nou - va tin la curent daca mai aud ceva.