mi se pare stupid sa spui un zvon care va fi confirmat peste 1 an sau mai mult.ceva de genul asta a fost si anul acesta la E3 cand unii spuneau ca va fi anuntat gta 5,ceea ce nu s-a intamplat.e ca si cum as zice ca modern warfare 4 va fi in dezvoltare la cateva zile dupa ce mw3 va aparea.de un nou xbox se stia de ceva timp.oricum era timpul de un "upgrade".pana in 2013-2014 vom avea cu siguranta un nou xbox.tehnologia devine din ce in ce mai impresionanta asa ca nu cred ca microsoft se va repezi sa anunte un nou xbox in 2012.un exemplu este gta 4 care a fost prost optimizat pentru tehnologia din 2008.nimeni nu se mai grabeste acum.toti au invatat din greseli.producatorii stiu ca daca scot jocuri pe banda rulanta vor fi proaste.
din aceasta cauza jocurile apar la intervale mai mari.asta exclude nfs,fifa,call of duty etc.

un lucru suspicios in legatura cu zvonul este ca a fost lansat din interiorul companiei crytek.era mult mai credibil daca era de o companie in stransa legatura cu microsoft precum bungie studios etc.momentan nu stim nimic, doar ca vor aparea noi console in anii ce vor veni.

alt lucru care anuleaza in mare parte zvonul este ca xbox 360 va avea un nou cip.asta insamna ca microsoft va fi preocupat de "vechiul" 360.

in concluzie,dupa parerea mea, zvonul este fals.