Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dungeon Siege 3
-
Senior Member
Sper, speeeer sa invete ceva Obsidian din urecheala asta primita prin review-uri (de la Square Enix nu am nici o speranta) si sa bage un patch prin care este permis co-opul normal.
In ce priveste nota data de IGN, parca mai ok a fost cea data de Destructoid—cu un punct mai mare—jocul chiar e fain de jucat in single. Dezavantajul DS3 este ca nu are cum sa scape de comparatiile cu Dragon Age 2, lucru care il avantajeaza si dezavantajeaza in acelasi timp. In primul rand, la dialoguri nu are cum sa egaleze DA2 si nici la relatia dintre membrii echipei. In schimb, e nnnemaipomenit sa te trezesti ca omori inamici de 30 de minute si inca nu ai dat de vreun loading screen.
Asemeni DA2, developerii au ales sa simplifice experienta RPG, numai ca parca au taiat cam multe. Cum scria si in review-uri, parca nu mai ai acea satisfactie cand cresti in nivel, lucru care la DA2 nu se intampla, acolo simti imediat ca abilitatea X a fost imbunatatita cu inca un punct.
In ceea ce priveste grafica, eu chiar nu am ce sa-i reprosez acestui joc. Pentru un hack&slash top-down, nivelul de detalii, efecte, iluminare este impresionant. Nu stiu pentru ce au lasat developerii acel nivel de zoom (pe R3) si cine poate juca in felul ala, pentru ca unghiul camerei e incomod si nu te lasa sa vezi prea mult in fata. Recomand sa dati sunetul ceva mai tare la acest joc, muzica si efectele merg mana-n mana cu actiunea si diferitele locatii din joc.
Un lucru care m-a facut sa-mi amintesc de celelalte DS-uri e saltul in dificultate undeva pe la inceputul jocului, cand trebuie sa stai permanent cu ochii pe bara de sanatate. Dupa aia devine mai usor, ca te-ai obisnuit cu combourile si cu inamicii, pana la primul boss mai rau
Imi pastrez parerea ca online-ul a fost sabotat de developer sau de publissher, special pentru a forta mana gamerului si a-l face sa astepte lucruri mai bune pe viitor, de la un DS4.
---------- Post added 21-06-2011 at 02:29 PM ----------
In tutorial scrie ca un atac poate fi "empowered" daca tin R2 apasat, insa nu imi merge. Daca apas R2, simbolurile atacurilor de pe patrat si triunghi devin transparente si nu mai pot fi selectate, indiferent cat Focus si cate globuri de energie am. Nu apas eu ce trebuie?
---------- Post added 21-06-2011 at 02:33 PM ----------
Stiti vreun site care sa explice toate caracteristicile armelor din joc? Am cautat un wiki, dar nu am gasit. Sa stiu si eu daca merita sa am ma mult sau mai putin "Doom" la arma