Tu cred ca glumesti - eu am 3000 jocuri => (daca ar fi sa ma iau dupa rationamentul tau) ar trebui sa ai macar 300 jocuri ca sa poti pune o poza aici -

Acest thread nu este un loc de "braging" este doar un loc unde sa se intalneasca cei pasionati in a colectiona jocuri/console - nu este necesara nici un fel de limita - ai 2-3 jocuri, este cat se poate de ok, este colectia ta de jocuri, nu trebuie sa iti fie rusine sau sa te simti "inferior" -

Ideea este sa incercam sa convingem lumea ca Romania != piraterie si ca in Romania oamenii isi cumpara jocuri originale, ca suntem si colectionari seriosi si colectionari la inceput de drum.

O alta erroare in rationamentul tau este faptul ca un colectionar pe platforma 3DS ar trebui sa aiba sub 20 jocuri deci nu ar putea sa puna poze - desi ar avea o colectie impresionanta, sa nu mai spun despre un colectionar de Virtual Boy - aceasta consola are doar 13 jocuri deci daca eu colectionez exclusiv Virtual boy ar trebui sa nu pun poze, cu toate ca as avea o colectie completa.

Eu zic sa nu ne mai gandim atata in termeni cantitativi ci in termeni calitativi si mai ales in calitatea oamenilor si a discutiilor (nu neapart a software ului)