Single post: Clubul colectionarilor
-
25-06-2011 03:06 #1003 SP
Senior Member
Ultimul post al lui rodarkone e absolut superb, ma regasesc acolo aproape in totalitate :
-inceputurile cu bani putini (de la parinti), jocuri putine, dar timp berechet
-situatia actuala (cu bani destui, dar foarte putin timp liber si spatiu extrem de limitat...)
-dificultatile de stocare, catalogare si mutare a colectiei
-etc
Tocmai de asta zic inca odata (chiar daca am fost contrazis de rodarkone) : nu poti fi colectionar cu 5-10 jocuri, e un non-sens, aia nu e colectie. Da, inteleg ca daca jocurile alea sunt foarte rare sau pt o platforma cu un numar extrem de limitat de jocuri atunci poti spune ca ai o colectie, dar aia e exceptia care intareste regula.
Eu ma refeream la userii care vin si trantesc o poza cu 6-7 jocuri banale de XBOX 360 sau PS3. Cu riscul de a fi din nou contrazis repet : din punctul meu de vedere aia nu poate fi numita colectie. Sa nu fiu inteles gresit, n-am nimic cu userii respectivi, chiar ii respect pt ca au jocuri originale, dar de aici pana la a numi cateva jocuri obisnuite colectie e drum lung.
Promit sa postez si eu in curand colectia mea, deocamdata sta cam inghesuita in dulap, va fi nevoie sa o ordonez in curand si atunci fac si poze. Puteam posta si mai demult, dar n-am facut-o din acelasi motiv descris mai sus : am simtit ca 10-20 jocuri pentru cateva platforme nu alcatuiesc o colectie.