Single post: Clubul colectionarilor

1. #1006 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Mdea acum pe trezire am vazut si eu cat de mult (si prost) am scris - dar deh am si eu o scuza, abea am inceput la noul job care este foarte challanging si extrem de stressfull, avand in vedere ca la ora 12:15 am adormit pe canapea - cred ca o mare parte a fost scrisa la nivel subconstient (observ ca la inceput eram mai "treaz" si la sfarsit abea am scos 1 fraza coerenta).

Oricum iata poze cu "noua" mea colectie cu mentiunea ca (PS3 ul este cel vechi din RO, Wii ul este cel vechi, PSP urile - toate 3 care apar sunt cele vechi - singstar, wii play si wii sport vechi - in rest totul este nou)

Deci ca a "statistica"

1. PS2 phat - 2 controlere - 2 memory carduri si hookups
    2. Snes - 1 controler - super mario world -gameboy adapter
    3. PS3 games - singstar 2, killzone 2, 1 film br
    4. mega drive - True Lies
    5. PSP - lord of arcana, the 3rd birthday, final fantasy IV complete, tactics ogre, parappa the rappa, talkman, passport to prague, passport to amsterdam rome, passport to barcelona, playstation network collection puzzle, PSN collection action
    6. 1 DVD anime - Laputa Castle in the sky
    7. 1 VCD anime - Tintin
    8. PS games - beyblade (inauntru sunt alte 4 jocuri disc only nu imi aduc aminte), double pack - Wipeout 3 special/ destruction derby 2, 3 pack collection - g-police/firebugs/colony wars
    9. 3DS - game console + 3 games - Super Street Fighter 3d, Ghost Recon, Zelda Ocarina of time 3D
    10. GBA - Sabre Wolf
    11. DS - Tetris DS, Drawn to life, Heroes of mana, Lego Star Wars Trilogy, Nintendo DS lite Browser, Lord of the ring Conquest, Worms 2, Civilization, Bangai-o
    12. PC games / software - The Dig, Dott, Myst, Dragon Lore, Privateer 2, Office XP , Office 2000, Windows Xp Profesional

toate acestea cumparate in perioada martie 2011 - Iunie 2011 - in conditiile in care doar sotia muncea (evident din rezerve personale, sa nu creada cineva ca exploatez saraca femeie)
    Attached Images Attached Images 2011-06-25-10.44.21.jpg 2011-06-25-10.43.59.jpg