cel de-al saselea simt al meu spune ca la noi o sa pice Enigma Otiliei...ori asta ori Morometii
. Orice ar fi, atata timp cat e opera epica sau comdia atunci o sa fiu pe val
. Imi fac griji mai mari de scrisul meu decat de continutul eseului
. Is destul de optimist la toate probele. O sa vedem de maine intr-o saptamana cat de bine am stiut si daca am avut motiv sa fiu optimist
.
@andreicristian9 daca o sa ne pice Ion atunci o sa imi fie greu sa ma incadrez in 3 pagini. Si ala ar fi un Win
. Atata timp cat nu e liric sau Iona atunci o sa fie ok. Mi se pare absurd sa scrii un eseu de 2 pagini dintr-o poezie de 2-4 strofe si mai ales daca nu ai poezia in fata. Acuma vorbeam cu un coleg si zicea ca incearca sa memoreze "Din ceas dedus"... restu le stie. Eu ma invatat un fragment, maxim o strofa.. i don't plan on going bananas
L.E. nu stiu de ce o parte din scris a fost ingrosat![]()

...ori asta ori Morometii
. Orice ar fi, atata timp cat e opera epica sau comdia atunci o sa fiu pe val
. Imi fac griji mai mari de scrisul meu decat de continutul eseului
. Si ala ar fi un Win
. Atata timp cat nu e liric sau Iona atunci o sa fie ok. Mi se pare absurd sa scrii un eseu de 2 pagini dintr-o poezie de 2-4 strofe si mai ales daca nu ai poezia in fata. Acuma vorbeam cu un coleg si zicea ca incearca sa memoreze "Din ceas dedus"... restu le stie. Eu ma invatat un fragment, maxim o strofa.. i don't plan on going bananas 
Reply With Quote