...oki

Nu vreau să mă �nțelegeți greșit sau ceva...nu vreau să aud faze de genu că - cine ești tu de impui reguli - , etc. Nu impun nimic, doar vreau să citiți și evetual să folosiți/aplicați ce-am propus.

Propun un sistem de reguli (reguli de bun simț) apoi de competiție. Este regulament standard ce se aplică la orice campionat eSport on-line (că e 4 fun, că e cu premii �n valoare xyz$+, etc).

...hmmm (regulamentul propus este ăsta) e foarte bun!

Evident că nu trebuie folosit tot ce scrie acolo...doar punctele forte (ca să zic așa). Am selectat c�teva puncte...le pun mai jos, (care cred eu că-au dus la suspendarea acestui campionat). - lipsa lor -

Wildcard-urile

Zilele si orele oficiale de concurs sunt stabilite de catre organizatori si nu pot fi schimbate de catre echipele participante decat in situatiile exceptionale.
Meciurile NU se pot devansa, toate echipele sunt obligate sa isi desfasoare meciurile la data si ora stabilita in program.
O echipa poate amana un meci in PGL doar de trei ori pe parcursul unui sezon. In cazul in care o echipa foloseste un wildcard impotriva unei echipe care a fost declarata defuncta pe parcursul sezonului, sau a fost exclusa, acesta se va anula.
In cazul in care o echipa nu poate desfasura un meci oficial in PGL la data si ora stabilite de catre PGL, iar aceasta echipa si-a folosit anterior privilegiul enuntat in Art. 11.3., echipa respectiva va pierde meciul la scorul general de 30-0.
Wildcard-urile se pot da cu minim 24 de ore inaintea disputarii meciului. Exceptii de la aceasta regula pot fi facute cu maxim 1 ora inainte doar in cazul in care motivul este de o importanta maxima.
Forfeit

In cazul in care o echipa nu se prezinta la meciul din cadrul PGL la data si ora fixate de catre PGL si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei din care face parte asupra faptului ca doreste sa-si foloseasca privilegiul enuntat la Art. 11.3., echipa in culpa va pierde meciul la scorul general de 30-0.
In cazul in care o echipa si-a folosit privilegiul enuntat la Art. 11.2 la un meci din cadrul PGL si nu se prezinta la data si ora fixate de acordul intre cele doua echipe, atunci echipa in culpa pierde meciul la scorul general de 30-0.
...astea le cred de maximă importanță. Mai sunt și altele (citiți link-ul atașat că merită).

Campionatul de Gears of War 2 a mers pe �ncredere și pe cuv�ntul omului (ca să zic așa). Nu vorbesc �n numele organizatorilor dar cred că așa a fost...

...ei bine �ntr-o competiție nu există așa ceva. Trebuie format un regulament (care să sufere mici modificări pe aprcurs...) care trebuie aplicat!

Ăla nu poate...că hai să jucam m�ine, că hai să jucam mai t�rziu...că n-am timp acum... - nu frate, nu există așa ceva.

Te-ai �nscris - joci! - și de mori l�ngă controller.
Ai �nceput meciul - joci! - n-ai prieteni, n-ai familie, n-ai timp de telefoane și alte prostii. Ești tu și wingman-ul tău. - c�t durează? 15 minute (maxim).

Am simțit nevoia să scriu acest reply...

...sper că n-am supărat pe nimeni (așa-s eu mai extremist) și sper că...nu știu...sper ca să fie aplicate unele pasaje din regulament că e păcat de gameri).

***later edit***

...și se miră lumea că: noi de ce n-avem așa ceva...cum au străinii? - etc.

Păi avem...doar că trebuie prețuite!