Single post: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Mo, eu propun ca sa facem toti un efort... si sa jucam x etape in aceeasi zi, astfel incat sa-l terminam mai repede ! Eu cu florynd vom da tot ce putem ca sa-i exterminam cat mai repede (5-10 minute per game usually)

Monky, cu tot respectul man, noi avem un meci restant cu voi de vreo 3 saptamani. Nici macar nu v-ati ostenit sa imi dati reply la friend request. No offence.

Originally Posted by
RonanN1
Ăla nu poate...că hai să jucam m�ine, că hai să jucam mai t�rziu...că n-am timp acum... - nu frate, nu există așa ceva.
Te-ai �nscris - joci! - și de mori l�ngă controller.
Ai �nceput meciul - joci! - n-ai prieteni, n-ai familie, n-ai timp de telefoane și alte prostii. Ești tu și wingman-ul tău. - c�t durează? 15 minute (maxim).
cu tot respectul pentru cele afirmate mai sus. Desi iti impui si spui ca nimeni si nimic nu mai poate sta in calea campionatului respectiv, ok ti-ai luat angajamentul ca il duci pana la capat... Uite ca apar situatii neprevezute, pe plan personal care nu suporta delay. Pur si simplu apare ceva si nu mai poti fi online la ora respectiva. Uite ca exista si apar situatii neprevazute. Asta este. Nu vad ceva foarte grav in chestia asta atat timp cat se rezolva intre echipe meciul respectiv si totusi se joaca. Ca m-am retras ca prostul si nu mai vreau sa joc asta e cu totul alta poveste. Asta e de neiertat, corect. Dar situatii neprevazute pot aparea, no offence.

Originally Posted by
RonanN1
Te-ai �nscris - joci! - și de mori l�ngă controller.
Ai �nceput meciul - joci! - n-ai prieteni, n-ai familie, n-ai timp de telefoane și alte prostii. Ești tu și wingman-ul tău. - c�t durează? 15 minute (maxim).
Uite ca poate mi-as fi dorit sa mor langa controller, dar totusi in viata de zi cu zi apar chestii care, fie si ironic, sunt mult mai importante decat sa stau sa ma impusc cu unii online, fie el si campionatu' ma-si. Ronan nu ma intelege gresit, din ce vad eu si am citit de altfel, tu te joci foarte foarte mult. Poate nu ai obligatii & s**t, e viata ta si tot respectul pentru tine ca te vad gamer inrait. Foarte inrait.
Sper sa nu ma intelegeti gresit, insa va spun cateva chestii legate de campionatul asta: m-am certat cu prieteni ca de ce nu ies cu ei, le-am explicat de ce, prea putin important ca au inteles sau nu. Este o chestie doar a mea. Am trecut peste prietena mea, ca am campionat de GoW si ca vine din an in paste acasa si ca vrea sa fiu cu ea in weekend. Neimportant. Am trecut peste parinti care ma sunau ca sa ma intrebe ce mai fac,daca sunt bine..nu le-am raspuns ca ma luptam cu voi online. Ei nu inteleg. Si nu vor intelege niciodata. Toti astia. Prietena, prieteni, familie. Am trecut peste toti pentru un simplu joc, un simplu campionat. De ce? Pentru ca imi place si pentru ca este pasiunea mea. punct.