Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship
-
Senior Member

Originally Posted by
Junnkie
Nu vad ceva foarte grav in chestia asta atat timp cat se rezolva intre echipe meciul respectiv si totusi se joaca.
Perfect de acord. Se poate sa nu poti chiar la ora aia, sau sa se intample ceva neprevazut intre timp. De ex. mie mi-a rasturnat cainele consola si mi-a facut discul praf la 2 ore de meciul cu MonkY. Am facut pe dracu in patru, si mi-am luat alt joc, cat am putut de repede. Nu vreau sa vorbesc despre cum am convins-o pe nevasta-mea ca 370 RON nu sunt bani aruncati degeaba! 
Nu sunt de acord cu regulamentul restrictiv propus de Ronan , insa as vrea ca cei care au promis ceva la inceputul concursului sa se tina de cuvant, macar din respect pentru ceilalti participanti.
Pentru campionatul asta:
- Mi-am cumparat de 2 ori GOW1
- Am plecat de la ziua celei mai bune prietene ale mele chiar dupa ce a fost ceruta in casatorie, ca sa fug pana acasa, sa joc meciul si sa ma intorc la party.
- A trebuit sa suport ironiile prietenilor mei si familiei mele care aflau de la nevasta-mea ca eu ma ocupam cu campionate de gaming!
Incercati sa explicati despre ce e vorba cuiva care nu are nici in clin nici in maneca cu jocurile, si veti intelege!
Capac peste pupaza, imaginati-va cum reactionau cand le spuneam ca nu am castigat nici un meci! 
- Mi-am inchis cainele pe balcon de cateva ori, si plange de mama focului 15 min. ca nu-i dau drumu' inauntru, sa traga de fire! 
So please work it out and let's get on with it!