Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Multumesc MonkY !! Dar ce le poti raspunde celor care spun ca fumatul este interzis oricum!! Ca nu este specificat nicaieri cum ,, si deci daca este interzis fumatul tu nu poti trage nici din ...... ////// ........ e interzis //// Ce daca ei nu simt fumul clasic,, stiu ca nu se poate fuma acolo si cu sta basta !!
Cum a fost in spital?? Si in care spital ???
E drept ca si eu am fumat in locuri asa-zis interzise dar asta ferindu-ma de ochii celorlalti ... (Pt ca in momentul in care esti vazut pari oricum pe 'invers' si luat la bani bani marunti astfel incat ,,,,,,,,,, daca nu reusesti sa ii convingi -- pt ca majoritatea habar nu au -- te lasi pur si simplu batut si speri ca chestia asta sa ia amploare astfel incat sa nu mai fi privit ca un extraterestru si nici macar sa nu mai fi nevoit sa dai atatea explicatii .....) ---Cel putin pt mine a devenit obositor sa tot explic --...
In ceea ce priveste reclama,departe mine acest gand ! Doar ca provin din generatia aia mai cu rusa, mai cufranceza ... asa incat a face comanda pe un site in engleza e mult prea ciudat pt mine . Daca poti sa ma ajuti in particular cu niste date (nr tel...) atfel incat sa ma pot asigura si in viiitor cu acste produse si consumabile (mai ieftin si mai calitativ) urez vesnic sanatate).
Deocamdata insa am gasit normal sa ii ajut pe ceilalti cu sursa mea .... asta a fost tot !! Multumesc pt intelegere -- daca chiar ai inteles --
Toate cele bune !
Manuela
Donely !!! ????
unde te pot contacta ???
(ma sfatuieste MonkY astfel incat am deplina incredere ! ))
MonkY !!!
Cu toate astea nu inteleg cum ai avut curaj sa treci asa repede pe 0 nicotina .... |Si mai ales cum a reusit sa te satisfaca aceasta varianta !
As fi prea ciudata daca as propune o intalnire pt fumatori de e-tig macar aici in Bucuresti ???
Ar deranja pe cineva daca unii dintre noi am dori sa ne vedem, sa ne cunoastem ??? (Si daca la aceasta prima intalnire am reusi sa reunim si cativa distribuitori de aceste produse \..??))) \spun ceva ciudat? imi ce iertare ! )))
(eu nu doresc sa devin distribuitor deoarece nu am mediul necesar de a-mi expune aceasta ,,,, dar acolo unde pot recomanda varianta e-tig o fac cu mare drag ! ))
Poate spun o prostie pt "pt zilele astea " ... Asta sunt,inca !! Si cu toate astea..... incerc e-tig !! Cu succes o recomand si altora si de a aceea nu cred ca ar fi deplasat sa ne vedem si sa ne expunem atat punctul de vedere cat si experinetele de pana acum. As invita aici si toti distribuitoriii din Bucuresti !!
Si as dori sa va cunosc si pe voi, toti cei care folositi e-tig de ceva vreme (inclus aici si distribuitori) !! Oare de ce nu ar fi posibil sa organizam asa o intalnire intr-o seara undeva ??? Macar aici in Bucuresti cei care vsuntem .... zic .........
oare sunt de moda mai veche ...!!!????!!