Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii generale despre scoala
-
Senior Member
Off, BAFTA LA M1 BAIETI
. Asa, ca am scos asta din sistem, acum sa incep. @Tudoran, la mine in liceu, a fost ok, dar a fost si nasol. Am o fosta colega, care a nimerit intr-o clasa cu niste supraveghetori foarte stricti. Au strans oamenii bani, s-au dus sa-i dea si femeia a inceput sa tipe, dar nu ca a inceput sa tipe..a inceput sa TIPE! Nu i-a lasat nici macar sa se miste....La mine in sala a fost destul de ok, s-au dat bani, dar eu nu am pus pentru ca nu aveam de ce, atata timp cat nu-mi faceam griji la romana, de ce as contribui? Pacat ca am fost inconjurat de tatici si bunici. O femeie fara obraz, mai avea si tupeul sa-mi zica la sfarsit ca nu le-am dat si lor si ca nu le-am lasat ciornele. Omului din fata mea, i-am dat ciorna sa copieze putin, nu a inteles, mi-a dat-o inapoi, mai mult nu am ce sa fac. Bunicul de langa mine ma intreba, domne ce sa zic la figuri de stil? Pai epitet si i-am zis o structura de cuvinte, la care el, aaa EPIC. Am ramas masca
. Ma mai intreaba o data, auzi, dar ce zic la aia cu notiuni? Ce notiuni? Sunt locutiuni, zi ceva legat de Gand " Are gand rau/ Fuge ca gandul si ca vantul" etc. Bine bine, notiuni cu gandul. Si exact asta a scris
. Intr-un fel, il inteleg, omul avea 50 de ani, nu a facut niciodata asa ceva, a muncit la viata lui, si-a intretinut familia, nu a avut el timp de figuri de stil, poezii, romane etc.
Miercuri sper sa fie OK la M1. Eu niciodata nu m-am dat inapoi de la munca. Atata timp cat pica LA FEL, nu mai zic sau mai usor ca incep sa cred ca Tray are dreptate, este imposibil sa ne dea mai usor, asa, revin, atata timp cat pica LA FEL ca la olimpici, eu nu am de ce sa-mi fac griji. Pe mine cel mai mult ma scoata din rahat subiectul 2. Stiu sigur ca la subiectul 1 scot 20 de puncte, stiu sigur ca la subpunctul 6 o sa pice trigonometrie, iar eu sunt bata la asa ceva. Subiectul 2, Doamne, daca ar pica un polinom, sa facem horner, un Viette si un S1^2-2S2 ar genial. Ma astept SIGUR la o matrice M3. Det A, sa aflam inversa lui A si probabil A^2011=A^3 or W/V!!!!!! Ma astept la Subiectul 3 de la o functie crescatoare/descrescatoare, la o convexitate, la o integrala USOARA ( <3 ) sau o derivata si mai usoara ( <3 ), heheee viseeee!!!! Cat despre cea de a 3a proba, no comment. Scot peste 9 la Biologie 11-12.