Hai sa imi scriu si eu story-ul care incepe in jurul anilor 2000-2001.Aveam cam 6-7 ani.
La tatal meu la servici erau pc-uri.Vechi da bune pe vremea aia.Am inceput prin a ma juca Solitaire si Minesweeper(ce ma mai ofticam ca nu puteam sa castig la niciunul
Cam prin 2002 am primit primul meu pc.Era un Pentium 3(la vremea aceea erau destul de rare prin zona).Avea placa video de 128 care a fost schimbata dupa cativa ani la 256, 40 gb hardul si 512 la ram.Jucam cu tatal meu Medal of Honor Alied Assault ,Return to Castle Wolfenstein, Colin McRae si Call of Duty.Tin minte ca stateam pana noaptea tarziu la MOHAA.
La scoala prin clasele 3-4 aveam pc-uri in clasa.Jucam Mario,F1 si Volfied. Jocuri adevarate pe vremea aceea
Prin 2005 am primit de la o fata un ps1.Ea a plecat in italia mil-a dat mie cat timp era plecata.Si pe ala Colin McRae si Daffy Duck(parca asa ii zicea) in prostie.Destule nopti pierdute si pe ala
In 2007 am schimbat pc-ul cu cel pe care il am si acuma(gt 220 1gb-cumparata recent,hdd 500 gb,ram 2gb) care inca mai e 'in viata' .
In 2008, dupa ziua mea,avand ceva bani m-am decis sa imi cumpar PSP.Nu mai stiu exact unde am vazut dar mi-a placut din prima.Tin minte ca am umblat tot orasul si am gasit ultima bucata la un asociat altex.De atunci si pana acuma merge fara probleme.Seria God of War m-a tinut ceva timp in fata lui.
Anul acesta in aprilie am cumparat si un xbox 360 arcade,revizia jasper.De mult timp cautam asa ceva si pana la urma am gasit la un prieten,era ca nou,foarte putin folosit.Si el m-a tinut in fata televizorului ceva timp de cand il am.
Povestea mea e destul de...recenta ca sa zic asa.Am cativa prieteni prin zona cu console.Deci nu am avut vreo tangenta cu ele decat recent fata de altii care sunt pasionati de mult timp.
Multumesc ca am avut ocazia sa imi zic si eu 'viata'.La cat mai multe jocuri tuturor si mult succes!