Quote Originally Posted by digital_smoker View Post
eu cred ca in momentul de fata daca cineva se apuca de vapat tre sa treaca neaparat pe moduri. chestiile astea cu tigarile fabricate de chinezi e deja depasita. bateriile sunt mici si caliatatea e neglijabila. cumparati un mod sanatos cu baterii mari , cumparati cun clearomizor din ala mare si cu asta basta.
Nu te contrazic, dar totusi, nu poti sa iesi cu moduri in public. Sunt prea inestetice. Iar bateriile eGo tin suficient. Pe mine ma tine aproape 12 ore/una (si are doar 750 mAh). Ce-mi tre' mai mult? Cu doua cartuse eGo-T parcurg ziua(de dimineata de la ora 7,00 pana in jurul orei 23,00).

---------- Post added 28-06-2011 at 10:38 PM ----------

Quote Originally Posted by ic252 View Post
Daca nu ai luat inca kit complet eu iti recomand baterie Joye eGo-T pass-through XL 1000mAh( Joye eGo-T USB / pass-through cu baterie de 1000mAh ) , tine mai mult de 12 ore (fost fumator de 1,5 pachete de tigari pe zi) si partea cea mai frumoasa este ca poti sa vapezi si cand e la incarcat. Aaa, si nu in ultimul rand, mufa de la incarcator este miniUSB. Astfel, chiar daca uiti incarcatorul, 100% vei gasi oriunde, la orice ora(de exemplu la benzinarii), un incarcator de 5v cu conector miniUSB. Din proprie experienta iti spun ca asta conteaza mult.
La capitolul vaporizatoare e mai complicat, eu am folosit mai mult cartomizoare 510 LR, sunt excelente, aburi multi, TH excelent, aroma la fel.
Am mai incercat cartomizor G4 pe care nu il recomand. Astept aparitia Gantomizer-ului V2, dar vreau sa incerc si atomizor 510-T LR.
Eu am cumparat de pe vapers.ro si sunt foarte multumit atat de produse cat si modul de lucru.
Da, dar trebuia sa-i spui omului ca bateria asta de 1000 mAh este ceva mai lunga. Eu personal, le prefer pe cele normale. Astea sunt deja prea lungi pentru gustul meu.
In ce priveste giantomizerele, V2 nu am incercat, dar am avut V1. Mie, acesta mi s-a parut sub aty eGo-T sau 510-T la aroma. Parca toate lichidele au aceeasi aroma(una nedefinita). De aceea am renuntat sa mai incerc alte variante de gianty(poa' sa fie si V10). Mai ok mi se par clearomiser-ele decat aceste gianty(ma refer la aroma aburului, in special).