Quote Originally Posted by Ltcol View Post
Revin cu www.zavvi.com

dupa cum v-am mai zis mi-am comandat la ei kung fu panda 2. Mi-au luat banii imediat (acum 16 zile) si nu mi-au dispus trimiterea jocului. Le-am dat mesaje peste mesaje si raspundeau tarziu si evaziv ca in cateva zile max 5 vor trimite jocul spre mine. Astazi dimineata le-am mai dat un mesaj ca imi vreau banii inapoi. A venit raspunsul in maxim 3 ore. Iata mai jos

Hi .....,
Thank you for your message.
I am really sorry for the confusion.
We have experienced an error with this order and have charged you.
Your refund request has been received and has been passed to the relevant team.
This will be actioned as promptly as possible.
You will receive an e-mail to confirm once your refund has been processed.
We will also cancel this.
Sorry for any inconvenience.
Kindest regards,
Sam

culmea este ca jocul este la vanzare si pe stoc. diferenta este de vreo 2 lire maxim. ce sa le mai zic? iam facut neseriosi si profitori (le-am zis ca s-au folosit de banii mei). acum astept noul raspuns de la ei.

oricum aviz amatorilor de zavvi.com. Este prima si ultima oara cand am facut comanda la ei. Va recomand www.shopto.net nu am avut probleme niciodata cu ei. In mxim 5 zile lucratoare mi-au venit toate jocurile si daca au fost precomenzi in ziua lansarii a fost aici.

va doresc
spor la cumparaturi
Nu cred ca a meritat sa ii jignesti pentru ca oricum nu le pasa stai linistit... si eu actionam la fel (nu cu zavvi) din cauza nervilor cand nu imi primeam colete sau le primeam cu intarziere, nu rezolvi nimic eventual iti descarci doar nervii pe ei