Quote Originally Posted by digital_smoker View Post
eu cred ca in momentul de fata daca cineva se apuca de vapat tre sa treaca neaparat pe moduri. chestiile astea cu tigarile fabricate de chinezi e deja depasita. bateriile sunt mici si caliatatea e neglijabila. cumparati un mod sanatos cu baterii mari , cumparati cun clearomizor din ala mare si cu asta basta.
Eu cred ca ai inversat termenii, ca sa raminem la [eu]. Modurile facute pe genunchi sint deja depasite. Nu e ca sint fan "Made in China" insa eGo-T este chiar reusit si chiar nu se poate compara cu prastiile care l-au precedat. Baterii/acumulatori mici ... wtf ? am modelul 650 mAh si este mai mult decit suficient, nici ca indraznesc sa gindesc cum o fi cu 900 - 1000 mAh. Calitate ? doh .... oare ? am observat ca totul tine de natura lichidului, daca la calitatea "abureli" ai facut referire. Altfel, fiabilitate si asta e o chestie, una bucata acumulator a crapat dupa 6 luni, o alta bucata acumulator are 391 zile si inca nu da semne de oboseala. Atomizoare tin aprox. 30 zile, am avut norocul sa nimeresc unul "depasit" care a atins impresionanta cifra de 137 zile si tot asa, nu da semne de oboseala. Toate astea sint muncite zilnic 8 - 10 ore. Daca o sa iasa ceva mai bun probabil ca o sa alerg sa probez insa pina atunci eGo-T (chinezarie depasita ) abureste mai ceva ca o locomotiva.

A nu se intelege ca am ceva impotriva mod-urilor, doar ca am trecut prin ele, la vremea aia erau peste DSE si alte pocnitori de pe piata insa odata cu eGo si mai ales cu eGo-T sa schimbat situatia.