Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
30-06-2011 10:38 #7015 SP
VIP Member

Originally Posted by
darkpaul13
veti aduce AC Revelations Special Edition ?
Salut,
este foarte probabil ca vom aduce toate editiile pe care le va produce Ubisoft, dar inca este devreme si nu avem toate detaliile. Cred ca vor fi toate pe site inainte de lansare pentru precomanda si preturile vor fi bune, asa cum v-am obisnuit.
---------- Post added 30-06-2011 at 10:38 AM ----------

Originally Posted by
SirAndrew
am facut doua comenzi insa doar la una din ele am primit mail de confirmare

Uneori ajunge mai greu, mai ales pe yahoo. Totusi, mentioneaza cand te suna colega mea si se va rezolva.
---------- Post added 30-06-2011 at 10:39 AM ----------

Originally Posted by
it.addi
Merci. O anulez cand primesc telefonul .
Sper sa mai gasesc ceva prin septembrie ... sau Apare inca o promotie de toamna nu ? intrebarea e in ce luna .
In toamna vor fi multe lansari, nu cred ca vor fi promotii de acest tip, dar vom vedea.