Quote Originally Posted by Khan View Post
Cum dracu sa merg pe ShopTo pentru preorders cand ultimele 3 nu mi-au venit.
Intr-adevar am avut o problema cu Hut, dar am mers cu ei in continuare.. si nu au mai fost probleme.

Cred ca inainte ca cineva sa "recomande" sa nu mai cumperi dintr-o parte sau alta ar trebui sa-si ia teapa de 2-3 ori inainte sa se pronunte. Nu poti sa blamezi serviciile lor din cauza unei singure comenzi.
Din 5 comenzi date de mine la ShopTo 3 nu au venit. Si culmea e ca alea 3 nu au venit in Bucuresti, restul de 2 fiind in provincie si pana acolo au facut 3 zile. LOL.
Din peste 20 de comenzi la Zavvi/Hut cu una singura am avut probleme.

Veniti cu astfel de informatii si cred ca e esential in a recomanda un site sau altul.

Oricum, cred ca e destul de clar pentru toti ca la oferta si preturile pe care le au nu ai cum sa nu mai dai comenzi dintr-un loc sau altul. Si GameShop a dat-o in bara de cateva ori dar asta nu m-a oprit sa mai iau de la ei. Si avand in vedere ca ultimele 2 comenzi le-am cumparat in ziua lansarii... cred ca bine am facut ca nu am strambat din nas la primul semn ca lucrurile sunt naspa.
Salut Khan,

Recomandarea care am facut-o eu este ca si a ta..... tu ai fost multit de zavvi.com eu de shopto.net
Cine citeste trebuie sa stie . Eu cu shopto.net nu a avut nici o problema. Am 10 comenzi la ei si toate au venit cum am zis in max 5 zile. La zavvi.com nu m-a deranjat ca nu mi-au trimis mie jocul ci faptul ca jocul exista si acum pe site (il poti comanda) dar ei prefera sa-mi dea banii inapoi in loc sa-mi rezolve problema. Nu inteleg care este eroarea la ei. Daca ar fi zis ... ne cerem scuze va trimitem jocul peste 10 zile ca nu il avem in stoc ... orice dar sa vezi o atitudine care sa iti rezolve problema. La shopto.net am avut probleme dar imi raspundeau ... cautau .... rezolvau ... mi-au dat bonus 1 lira (nu conteaza suma) gestul.

spor la joc