Single post: Propuneri.. again :)
-
Junior Member

Originally Posted by
Iulian
�n legatură cu noua formulă a bazarului - console.
Am văzut ca sunt trei categorii pentru fiecare firmă �n parte. N-ar fi mai ordonat dacă le-ai uni �ntr-una singură pentru fiecare brand? măcar contopirea categoriilor "schimburi" - "v�nzare" ar ajuta. Mulți au v�nd/schimb, eu trebuind să caut in două categorii pentru un joc. Nu zic ca userul nu va respecta regula pentru fiecare categorie �n parte de la schimbarea aceasta pe viitor, dar pentru siguranță tot va trebui să caut simultan in cele două categorii, v�nzare, respectiv schimb jocuri. Noroc ca poți căuta prin advanced search pe mai multe arii simultan prin ctrl+click, dar sunt sigur că userii fără experiență habar n-au de treaba asta.
Cu cat mai puține categorii pentru fiecare brand, cu at�t mai puține șanse ca un user nou sau doar unul grăbit sa posteze in categoria greșită, mai puțină muncă pentru staff �n a le muta.

Personal, c�nd căutam un joc anume mă enerva faptul că apăreau anunțurile de la celalalte console. De hăhău timp vroiam sa vad o categorie numindu-se simplu "Sony: Jocuri, Console și Accesorii", sau hai, doar "Sony: Jocuri Console" și una "Sony: Console și Accesorii".
I R AGREE
, e foarte frustrant eu nu mai inteleg nimic
am 2 threaduri deschise in diferite categori, era mult mai bine cum era inainte , acuma sincer chiar este foarte complicat , dar pana la urma nu este un forum exclusive de schimburi si vanzari de jocuri cel mai bine era cum era inainte, dar si cum zice iulian este foarte bine.