Quote Originally Posted by MonkY View Post
"hăhăhăhăhăhăhăhhăhhăuăhăuuu" presupun ca inseamna mai putin de 2 luni, avand in vedere ca de-atunci te-ai inregistrat pe CG, nu? Well, unii asteapta de 3 ani schimbarea asta. They win (for now)
�nainte să vin aici, umblam pe un alt forum cu inițialele CG de ~3 ani, pe acolo practicam v�nzare/cumpărare. Ei n-au facut nimic in privința asta, tu da. Doar mi-am zis părerea dacă tot se făcuse o astfel de schimbare, nu știam că va conta vechimea userului doar pentru o simplă idee, mai bine tăceam.

Oricum noul format este mult mai bun, nu moare lumea dacă selectează mai multe categorii din advanced search (asta pentru știutori), măcar nu mai văd anunțurile de la celalalte console la o simplă căutare.

Quote Originally Posted by MonkY
Si ce facem atunci cu cei care schimba console sau accesorii?!?
Quote Originally Posted by Iulian
[...] sau hai, doar "Sony: Jocuri Console" și altă categorie "Sony: Console și Accesorii"
Cred ca ințelegi unde ar intra după mine anunțurile cu schimburi pentru jocuri, respectiv console & accesorii pentru fiecare brand. Nu cred că este capăt de lume apăr�nd anunțuri cu "schimb" impreună cu alte threaduri cu un "V�ND" mare in față. Incă o dată umila părere a unui user cu vechime 2 luni.