Single post: Super Street Fighter 4
-
02-07-2011 13:59 #1710 SP
Member

Originally Posted by
emanuel
salut baieti, tocmai mi-am luat AE-ul, si am o intrebare - nu m-am mai bagat pana acum online, si nu prea ma pricep. ideea e, am 3 conturi : de UK, Us, si Romania. jocul este regiunea 2. Are importanta pe care cont il joc ? il pot juca si pe US ? si daca joc pe uk, si apoi intru pe us (sau invers) e ceva ? Merci.
inca o treaba, ca tot s-a adus vorba de arcade stick - merita unul ? adica e diferenta fata de gamepad-ul de ps3 ? ca eu pana acum ma jucam pe xbox, cu controller-ul de xbox, si cand am trecut la ps3, frate, diferenta nu gluma.
@ Mikael - unde pot cumpara si eu stick-ul al aserious la 60 roni ?

faza cu profilele mai mult e pt dlc-uri si update-uri la joc, deci in general nu prea conteaza, dar preferabil e sa joci pe zona pe care ai jocu
stickul eu l-am primit de ziua mea, dar in brasov se gasesc in carrefour, daca ai carrefour in orasul tau sau vreun mall dasta mai mare incearca acolo
si alegerea intre stick si pad trebe sa o faci la inceput, cand pui pt prima oara mana, altfel daca te obisnuiesti cu padul e foarte grea tranzitia, eu am jucat de pe stickul asta al meu e ok, doar ca am jucat de pe madcatzul lu Alecs and my god it was awesome, granted tot grea tranzitia dar daca as face rost printro minune de un madcatz as incerca sa invat sa joc calumea de pe stick