Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
-
-= Nemuritor si rece =-
si uite ca mi-am luat o teapa...
user: d.radu
linkul tranzactiei: http://www.consolegames.ro/forum/f90...aystation-3-a/
Din ce am citit la profil..parea de incredere dar se pare ca nu e asa
Ne-am inteles la 900 de ron cu tot cu transport..dupa cum se poate vedea si din anunt pentru PACHET COMPLET [dar 1 controller ..nu doua]
Primesc marti 28 iunie coletul..mirare maxima: gamepadul era un HAMA cu fir (nu cel original), din jocurile la carcasa ( Gta IV Episodes From Liberty City,Fifa 10, Pes 2010, Pes 2009,Condemned 2, GT5 Prologue) am primit doar Fifa 2010 si PEs2009 (acesta din urma intr-o carcasa de cd inscritionabil). Pachetul de jocuri cumparate de pe PSN...hopa nu era.
Bineinteles ca il sun imediat..dupa 1 ora raspunde si si-a dat seama ca nha logic eram nemultumit..si zice...aa de controller nu? DAAAA logic..doar nu am dat 900 de ron pe o consola de 160 sh..si fara garantie cu un controller hama..cu fir..fara vibratii etc..care mai nou are si probleme ..ramane pe directii blocat. De jocuri mi-a zis ca le-a vandut ..la fel si contul de psn cu respectivele jocuri ce trebuiau sa fie instalate...a uitat sa precizeze astea. L-am intrebat cum solutionam..i-am zis..ok ..macar controllerul original sa mi-l cumpere..ca nha nici nu o pot folosi aproape..si a ramas ca "solutie" sa imi depuna in cont 150 de ron (oricum tot am iesit in pierdere)...cand primeste rambursul sau mai devreme. Bineinteles ca nu i-a depus pana in acest moment, eu nu puteam sa folosesc consola si mi-am luat deja un controller de la media galaxy cu 200 de ron
L-am sunat vineri...sambata (ieri) si nu imi raspunde...trimis pm..la fel liniste si pace
Rog a se lua masuri