icebird, plateste cu cardul direct pe Zavvi.

Eu am incercat cu PayPal si la fel mi-au zis ca e o problema, asa ca am dat cancel la order. Ei imi trasesera deja banii, dar s-a rezolvat rapid pe PayPal, mi-au trimis banii inapoi. Apoi am facut comanda direct cu cardul si n-au fost probleme. Legat de comanda ta, da-i Cancel si daca ti-au luat deja banii, deschide un Dispute pe PayPal, in maxim 1-2 zile o sa-ti dea banii inapoi.

Cat despre timp, trebuie sa ai rabdare. Azi mi-a ajuns o comanda, dupa ce a stat o saptamana pe "Awaiting Stock Pick" si "Awaiting Dispatch", apoi inca o saptamana de la livrare.

Comenzile sosesc, fie ca vin dinspre Zavvi, ShopTo, TheHut etc.. Nu tine de ei, mai degraba tine de posta. Aici ar trebui sa ai grija, macar codul postal sa fie corect. La mine de exemplu cand cumpar prin PayPal de pe ShopTo, nu mai incape "Bucuresti" la adresa, apare doar B. Dar am si codul postal corect si n-au fost deloc probleme.

In final depinde ce vrei.. ori te grabesti sa joci jocul, platesti 15 lei in plus si iti vine rapid de pe ShopTo, ori nu te grabesti, platesti mai putin si iti vine in 1-2 saptamani de pe Zavvi. Ori esti patriot si iei de pe Gameshop.

---

O intrebare despre 2 for 25 Lire pe Zavvi.. Jocurile vin separat sau in acelasi pachet?