multumesc frumos...ies mult mai ieftin de pe alibaba...de asta am cerut de acolo o sursa de incredere...
ca si "marime" comanda o sa fie ca sample order..am vb deja cu mai multi selleri si sunt de acord...dar nu stiam in care sa ma incred [ptr ca la unii in poze am vazut scrie pe cutie THE eGo ..si am citit pe nu stiu ce blog/forum ca asta e semn clar de facatura...e fara "the"]. Acum eu cu vreo 4 persoane.(chiar 5 posibil) dorim asa ceva...asa ca un sample order e posibil...si e mai ok ca pret cu mult...ulterior "alimentarea" o sa o fac de la noi [cel putin lichidele..consumabilele]
tot pe unele forumuri citisem la unii ca nu recomanda ego-t..ci mai degraba varianta clasica deoarece la -t te mai trezesti cu lichid prin gura...ii schimba aroma intr-un mod neplacut?! sunt realitati...cazuri rare sau fantezii? [oricum banuiesc ca acum depinde si de unde a luat vasile ala tigara...facatura sau nu]
deci voi imi recomandati clar ego-t sa inteleg. 650 e ok pentru o incarcare zilnica la un pachet de tigari pe zi? [la unul ca mine de 5-10 sigur e ok ]
Totodata in ofertele primite am vazut anumite baterii de 650mah cu incarcare miniUsB...banuiesc ca nu sunt oficiale de la joyetech...insa le-a incercat careva?
multumesc fff frumos ptr raspunsuri