Quote Originally Posted by Pizzi View Post
RaveX, nu e nimeni obligat sa-ti asculte ineptiile. Daca nu-ti merge bine transmisia online, fa urat in particular, nu injura un popor intreg pentru ca asa crezi tu ca iti faci dreptate. Controleaza-te, baiatule.
Ce ineptii ? Uita-te si la comentarii la transmisiune, au fost o gramada care n-au putut vedea nimic. Ciudat e ca imediat dupa meci a mers perfect. Cat despre injuraturi, da-mi un quote unde am injurat sau controleaza-te tu. Eu ma bucur enorm ca a castigat Bute, il respect pt tot ce a facut, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca aia responsabili de transmisiunea live si-au batut joc de meci si de ei prin neprofesionalismul cras de care au dat dovada.

Eu doar mi-am exprimat parerea, credeam ca e democratie, daca am o parere proasta despre poporul roman n-am voie sa mi-o exprim ? Ciudat, nici macar sa-ti exprimi parerea sincera nu mai ai voie ca apar toti "patriotii". Si te rog sa nu-mi zici mie baiatule, eu nu-s un ratat care a picat bacu' cu 1.30, sa le zici lor baiatule, ok ? Asta apropo de ce valori are poporul asta pe care-l stimezi tu atat de mult.

Atat am avut de zis, back to topic, nu va mai deranjez cu "ineptiile" mele, ma bucur ca am putut vedea macar finalul in reluare, au fost niste lovituri superbe. GG Bute, rusine celor care s-au ocupat de transmisiunea online.