Quote Originally Posted by panda crib View Post
Miscarile de genul asta ma imping din ce in ce mai mult catre PC si extraordinarul Steam. Iar daca or sa inceapa si pe Steam magariile atunci avem miile de site-uri de torrente la dipsozitie. Daca ei sunt nesimtiti, nesimtit o sa fiu si eu.
N-am inteles nimic din ce ai vrut sa zici acolo. Pe Steam ai cumparat un joc si gata, nu-l poti revinde (doar daca nu vinzi tot contul cu jocuri...si asta e cam greu). Asa ca nu vad legatura intre steam si pass psn (care iti da voie in continuare sa vinzi jocurile retail, doar ca multiplayer-ul trebuie platit, daca nu vrei multiplayer n-ai treaba).

Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
Mi se pare penibil ca un joc in format digital sa aiba acelasi pret ca unul la carcasa si de aceea nu suport steamul,au preturi foarte mari iar la jocurile bune rar se fac reduceri.
Sunt 100% de acord cu tine. Inteleg ca platesc jocul si nu discul, dar efectiv nu se compara o cheie digitala cu un joc retail. Jocul sta bine in dulap si ai garantia ca il vei putea instala si peste 15 ani. De la steam nu stii la ce sa te astepti, acum totul e minunat, dar e un serviciu digital. Poate peste 2 ani il sparg niste "hackeri" si te trezesti ca nu mai poti descarca niciun joc.

Poate peste 10 ani jocurile de azi o sa fie considerate prea vechi pt a mai fi tinute pe server. Si te prinde nostalgia sa joci un tomb raider underworld si o sa vezi ca nu-l poti descarca. Si mai grav o sa fie ca poate nu-l mai gasesti nici sa-l cumperi de altundeva. Pe cand jocul retail te asteapta cuminte in dulap

Plus ca poti oricand sa schimbi un joc cu altul sau chiar sa-l vinzi. Poti face asta cu o joc Steam (odata ce l-ai activat) ?