Quote Originally Posted by Spike View Post
wackorine - daca ai inceput sa joci trebuia sa o faci pana la capat, indiferent ca era meciul programat sau in avans. prin urmare meciul retur este castigat de cosming la masa verde.
... Meciul se considera jucat atunci cand rezultatele sunt trecute pe forum. ...
Daca pui rezultatul dupa 44 de minute se considera meciul tur retur jucat?

11. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv (meciul se va considera insa jucat). De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
Daca ti se deconecteaza de 2 ori intr-un meci se considera meciul jucat si pierzi cu 3-0. Dar daca nu poti sa-l mai reiei?
Daca nu stiu ce s-a intamplat nu este normal sa nu vreau sa reintru in meci cu posibilitatea de deconectare iar - adica automat sa pierd cu 3-0? Clar am niste probleme de retea; de ce sa reintru in meci ? Sa ma deconetez iar?
Mai ales daca nu este un meci programat... Lasa ca-l vom juca la deadline daca nu se poate acum.

Nu mi se pare Fair Play o atitudine de genul "Eu nu mai joc cu el returul", "nu o sa mai vreau sa jucam intr-o alta zi." sau "m'am plictisit".