Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
totusi e de neinteles acest lucru...cand cumperi un joc..indiferent ca-l cumperi SH sau nou cumperi tot pachetul(SP+MP)...de ce sa ma obligi pe mine daca iau jocul SH sa mai platesc inca 10$ sa pot sa ma joc MP ?Nu ti-ai primit deja banii aia de la cel care a cumparat jocul de nou ?Pai daca e asa atunci dai celui care a cumparat jocul cei 10$ inapoi...
Nu asa trebuie procedat, e o stupiditate taxa aia pe MP. De ce ? Pai eu am luat un joc, ala pot sa-l joc MP si SP. Il vand mai departe, NU mai pot sa joc nici SP, nici MP, practic am pasat la cumparator dreptul ala. De ce sa mai fie cumparatorul taxat odata ? Mai ales pt MP. Sincer as intelege pt SP, ca sa zicem ca am jucat SP si gata, il vand. Dar MP ? Ala nu-l mai pot juca daca vand jocul, ci efectiv vand dreptul de a juca MP noului posesor.

S-ar putea sa vedem in America niste procese frumoase pe chestia asta si poate le ies din cap prostiile astea. Cum zicea cineva : in loc sa bage banii in jocuri (sa angajeze programatori, artisti, muzicieni, testeri, etc) ei baga banii in tampenii : marketing idiot, hai sa vedem cum mai scoate 3 lei. Cu banii pe care ii dau pe asa ceva puteau face o echipa mica sa scoata niste jocuri arcade si isi luau banii cinstit.