Single post: Tigara electronica
-
16-07-2011 17:22 #4247 SP
Junior Member

Originally Posted by
Hyp
multumesc de lamuriri..de ce insist sa iau de pe alibaba este pentru ca voi face o comanda mai mare un pic [ma adun cu cativa prieteni]si ies mult mai ok...decat vapers.ro [pana la urma si ei tot de acolo se aprovizioneaza...au gasit sellerul de incredere...si gata]
dupa ce am filtrat zecile de oferte primite...m-am oprit la 2 care ofera cat decat incredere...[una dintre ele pune accent clar pe original joye etc]. Din ce am observat ceilalti selleri omit sa spuna si "joye" ..ci doar ego si ego-t..acesta a fost si unul dintre factorii de selectie...si pe cutii aparea "the" ego
in ofertele [cele 2] la care m-am oprit...apare clar care e joye..si care nu...
de ce ati ales/alege 510-t in loc de ego-t?
si care e faza cu LR?
la acest link aveti cele doua oferte care le-am primit...de v-ati putea uita pe ele sa va dati cu parerea m-ar ajuta
http://dl.dropbox.com/u/3330768/ego.rar
multumesc frumos

v-ati pus problema si altfel: la cat o tot amanati nefiind siguri de unde sa comandati de pe site-uri din china, plus cat mai dureaza pana vin de-acolo, in timpul asta cumperi din RO, ajung intr-o zi si face-ti economii mult mai mari prin simplu fapt ca in tot acest timp fumezi (vapezi) mai ieftin (comparativ cu analoagele)
in plus kit-urile alea vin cu atomizoare EGO-T, daca vreti o trecere mai usoara de la tigari normale (analoage) eu recomand in primul rand cartomizoarele 510 LR (luati din start mai multe bucati, unele sunt defecte din fabricatie, oricum sunt ieftine 5-6lei/buc) se apropie foarte mult ca senzatie de analoage si sunt foarte usor de incarcat cu lichid.
toate atomizoarele/cartomizoarele 510 (ca sunt normale sau Tank (T), SR sau LR, single sau dual coil) merg montate pe baterii EGO, au acelasi tip de conexiune/filet. practic difera diametrele componentelor 510 are 9,2mm, iar EGO are 14mm si pentru estetica se monteaza un con (daca vrei...) tigarile electronice 510 au acumulatori cu buton sau automate de max 280mAh si au acelasi diametru cu atomizoarele(9,2mm) pentru capacitati mai mari se folosesc acumulatori EGO, adica 650,900,1000mAh.