Subscriu si eu la tot ce a scris "ic252". Oricum mai costa si transportul ca sa vina produsele direct din China, iar cartomizoarele sunt cea mai buna solutie. Cele LR. Eu folosesc acum pe cel "dual-coil" si e superb. Si fiabil in timp. Dupa 10 zile de utilizare, tot peste carto 510-LR este la TH si aroma. I-am facut o spalare sub jet de apa calda(tinut vreo 5 minute), lasat la uscat 24 ore si gata. Apt de munca. Cartomizoarele clasice, cel mult o saptamana le poti folosi cu un randament optim si nu dau la fel de puternic TH si aroma ca "dual-coil". Cine foloseste carto simple, e de preferat sa ramana pe ele, sa nu treaca pe "dual-coil", ca nu se mai poate intoarce la ele. Diferenta e maaare. Si din pacate, acestea nu se gasesc chiar pe la toti reseller-ii. Doar cei de pe vapers.ro le comercializeza si cei de pe e-tigara.eu, parca. Mai sunt de cumparat pe un site englezesc care au transportul gratuit(free shipping), dar plata se face prin sistemul PayPal (Accessories - Atomizers/Cartomizers - Dual Coil Cartomizers - mistEliquid -- Leading International Supplier of E-Liquid).