Quote Originally Posted by Solozaur View Post
mi-am luat si eu acuma ps3+resistance2 pack si trebuie sa recunosc ca datorita jocului m-am deci sa imi iau ps.. am urmarit campania virala de pe net si m-a prins bine povestea iar acum ca pot sa-l joc sunt foarte multumit de alegere!

este fenomenal jocul si sper ca in curand sa devin mai bun la tintit ( e greu de la tastatura+mouse la gamepad), multiplayerul este superb si, zic eu, mult mai tare ca singleplayerul care la unele faze devine stresant ( cameleoni care ataca din unghiuri nasoale, inamici care dau cu armele prin pereti cu mult timp inainte sa intri in contact cu ei)

PS: nu am avut rabdarea sa citesc tot topicul asa ca daca s-a mai intrebat imi cer scuze: ce parere aveti de el fata de res1? eu am jucat doar demoul la 1 si se vede ca baietii au studiat bine si l-au imbunatatit, si imi pare oarecum rau deoarece vroiam mult sa-l joc si pe primul dar nu pot sa ma obisnuiesc acuma dupa ce l-am jucat pe 2
Felicitari pentru achizitie. Shooterele cu gamepadul necesita timp de acomodare. Merita sa joci si primul Resistance.