Quote Originally Posted by psypc2 View Post
De ce nu-ti faci la ING? Acolo au cel mai bun card pentru cumparaturi pe internet.
Posibil sa aibe cel mai bun card pt cumparaturi pe Internet, dar au si dezavantaje cu caruta, eu n-as recomanda ING nici la dusmani : 7 lei comision daca iti depune cineva bani pe card (indiferent de suma), nu au casierii la multe sedii in orase (eu am ramas masca la faza asta, am crezut prima data ca e ceva farsa, cum naiba sa nu aibe casierie sediul unei banci ???) - daca vrei sa depui bani pt cineva trebuie mers la agentia centrala din oras, cel putin asa e la mine in Oradea, nu poti retrage de la bancomat cash dupa ora 23 (bancomatele sunt in sediul bancii, intr-un fel de hol si se inchide usa dupa 23:00). Am card de ING, dar sta pe tusa deja de vreo 2 ani din cauza problemelor mentionate, il folosesc doar daca are cineva tot la ING cont si vrea sa-mi depuna bani online.

Eu platesc cu BT de mult si n-am avut probleme, am cumparat de pe ebay (prin paypal) si totul a fost ok, suma a intrat instat la ala in cont. Singura problema pe care am vazut-o la BT e Internet Banking-ul, il poti activa pe un calculator si e cam nasol de instalat, trebuie instalat un certificat se de securitate si merge doar in IE. Si poti sa-l accesezi doar pe pe calculatorul pe care ai instalat certificatul. Deci nu poti sa vezi de la lucru situatia (decat daca instalezi si acolo certificat). Si nu poti sa-l accesezi de pe o tableta cu Android de exemplu, ca n-ai IE. Si problema secundara e delay-ul la online banking, nu vezi situatia in timp real, ci doar dupa cateva ore. In rest doar avantaje, zero lei la depunere sau retragere, au o gramada de sedii (sunt peste 10 sedii in Oradea, fata de 3 ING), poti retrage de la bancomat la orice ora...