Quote Originally Posted by Khufu View Post
Nu inteleg de unde reiese ca sunt fan Barca sau ca joc doar cu Barca/Real cand eu am enuntat o problema strigatoare din 2011, faptul ca niciun jucator nu se diferentiaza fata de celalalat desi au statsuri diferite. In cazul asta, orice jucator de la Gloria Bistrita este la fel de bun ca Bale, Robben, Falcao, etc. Ce fel de joc e asta?

Nici macar nu am intrat in profunzime cand vine vorba de probleme. Nu am cum sa trec peste ele pentru ca sunt niste chestii care strica gameplay-ul EXTREM de mult.

Iti fac o lista scurta, sa vad daca poti sa treci cu vederea:

* Arbitrii - Ceva mai jalnic de atat nu exista. Nu se lasa legea avantajului deloc, foarte rar jocul merge lin, parca ma uit la un meci de la noi. Cursivitatea este 0. Se fluiera offside cand mingea nici nu ajunge la mine.

* Sistemul de penalty-uri atat din timpul meciului cat si de la final. Cel care a luat decizia ca jucatorul sa vada de sus lovitura de pedeapsa iar sistemul de executare sa fie ala merita palmuit si dat afara. Nu inteleg ce ar fi atat de greu daca ar fi exact ca ala de la FIFA, un sistem logic de altfel. Unde tin stick-ul, acolo sa se duca, puterea sa o vad in bara si aia e. Au incercat sa fie mai speciali. Ce pot sa zic, le-a iesit.

* Sistemul de pase (dupa cum ai zis si tu) si adaug si sistemul de centrari. Trebuie refacut, este incredibil de prost gandit. Ar mai fi si sistemul de schimbare al jucatorilor, mereu il alege pe cel care este cel mai departe de faza. Revolutionar e putin spus.

* Comentariul slab al celor 2 + atmosfera dezolanta din tribune pe partea audio. Inca o data, ar putea fura ceva de la FIFA in cazul asta, nu strica sa iei ceva bun si sa-l faci si mai bun.

* AI-ul portarilor si al coechipierilor este sinistru de slab. Numai in PES se poate ca din 5 lovituri libere, in 2 dintre ele, niste jucatori de-ai mei sa stea in offside cand se da drumul la pasa. Realism, nu gluma. Portarii fac balet. Ce-ar mai fi de zis?

Si ca un mic bonus, faulturile. KONAMI ne arata ca de fapt fizica pe care am intatat-o la scoala este gresita, am fost indoctrinati prost, asadar, ne cizeleaza ei. Esti faultat din spate, dar tu totusi cazi pe sira spinarii ca un salt in apa de la strand. Nu-i asa ca-i tare?
Nu am zis o cu rautate ,ca esti fan Barca,poate nu iti place de Ronaldosunt de acord cu tine in tot ce ai spus mai sus,mai putin la faza cu penalty-urile unde ma descurc si nu ma deranjeaza asa rau si vb lu Freezy .cu cat il joc mai mult cu atat imi dau seama ca cei de la Konami mai au mult de munca.Uite id-ul meu de PSN poate facem niste meciuri cand avem timp:Flightcrank2000