Single post: Tigara electronica
-
20-07-2011 04:18 #4259 SP
Junior Member
Salutare, sunt nou pe forum asadar putina indulgenta va rog. Si mai nou sunt intr-ale digital-smoke-lui, si am nevoie de putina conciliere. Am vazut zeci de site-uri, m-am cam prins singur care sunt de ocolit dar totusi mai am nevoie de cateva detalii. Am avut cateva e-cig ieftine care au ajuns rapid la gunoi, asadar am hotarat ca trebuie tintit mai sus. Stiu ce vreau dar nu stiu exact "ce" si mai ales de "unde". Vreu EGO sau EGO-T, baterie de 1000mAh, vaporizator/mustiuc pregatite pt un fumator de 2 pak analogice/zi. Sunt in mare dilema vizavi de producatorii Joye sau Sailebao (nu stiu care este dif intre ei sau daca e vreuna) nu stiu care este diferenta intre cilindru/conic la vaporizatoare si ce mustiuc e mai potrivit. Nu caut mod-uri, caut cea mai buna varianta pentru nevoile mele si toate astea intrun buget initial de 100 Euro si maxim 40 Euro/luna ulterior. Sfaturi va rog inainte de a face vreo greseala...
---------- Post added 20-07-2011 at 05:22 PM ----------

Originally Posted by
Vik
Salutare, sunt nou pe forum asadar putina indulgenta va rog. Si mai nou sunt intr-ale digital-smoke-lui, si am nevoie de putina conciliere. Am vazut zeci de site-uri, m-am cam prins singur care sunt de ocolit dar totusi mai am nevoie de cateva detalii. Am avut cateva e-cig ieftine care au ajuns rapid la gunoi, asadar am hotarat ca trebuie tintit mai sus. Stiu ce vreau dar nu stiu exact "ce" si mai ales de "unde". Vreu EGO sau EGO-T, baterie de 1000mAh, vaporizator/mustiuc pregatite pt un fumator de 2 pak analogice/zi. Sunt in mare dilema vizavi de producatorii Joye sau Sailebao (nu stiu care este dif intre ei sau daca e vreuna) nu stiu care este diferenta intre cilindru/conic la vaporizatoare si ce mustiuc e mai potrivit. Nu caut mod-uri, caut cea mai buna varianta pentru nevoile mele si toate astea intrun buget initial de 100 Euro si maxim 40 Euro/luna ulterior. Sfaturi va rog inainte de a face vreo greseala...
Daca nu mi-a raspuns nimeni, am facut pasul cel mare de unul singur si mi-am luat asa:
BUGET: 500 RON (sper sa ma tina vreo luna...
)
2 x baterie Joye eGo-T XL 1000mAh USB pass-through negru
2 x atomizor Joye eGo-T conic LR negru
8 x cartus Joye eGo-T conic negru
2 x atomizor Joye eGo LR conic negru
2 x mustiuc picurare atomiz. eGo conic
1 x cartomizor 510 Dual Coil LR XL
1 x cartomizor Joye510 negru
1 x cartomizor Boge 510D LR
1 x Protectie mustiuc conic eGo / eGo-T
E-Lichide:
Cherry - VG - 18mg - 30ml
Dunhil - VG - 18mg - 30ml
Menthol - PG - 18mg - 30ml
USA mix (MLB) - PG - 18mg - 30ml
HG - Chocolate - 36mg - 10ml
Sper numai ca nu am combinat hardware-ul aiurea. Din tot ce am citit, asa am considerat ca ar fi mai OK. Cu lichidele sper sa nu ma fi pacalit vizavi de gusturi, dar pana nu incerc mai multe, nu am de unde sa stiu ce imi va place.