Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameStop: "Sanse mici ca PS4 si X720 sa apara inainte de 2014"
-
Member

Originally Posted by
iPaul
Aici se vorbea de PS4,nu de PC ,in PC trebuie sa investeti bani cel putin o data la 6 luni daca vrei ca totul sa fie ok si vorba lui Monky ,pe console nu ai atat de multe erori cum ai pe PC :-)
Nu stiu de unde tot vine lumea cu ideea ca trebuie facut upgrade o data la 6 luni. Tot ce am citit eu despre subiectul asta indica faptul ca e mai degraba o data la 1 an jumate - 2 ani, si de regula e vorba doar de placa video si/sau RAM. Bine ca la vreo 5-6 ani probabil ca trebuie schimbat cu totul, dar asta e, c'est la vie.
Depinde binenteles ce intelegi tu prin OK. Pentru ca eu sunt convins ca un PC de "top" de acum un an va putea sa ruleze BF3 de exemplu pe setari medii sau high in 1080p@60fps fara nici o problema. Si asta oricum inseamna ca va arata mai bine decat arata pe console.
Inteleg foarte bine ca nu are rostul unei discutii PC vs Consola. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar e enorm de multa dezinformare in randul celor care sustin ca te costa o mana si un picior ca sa tii un PC pentru gaming.
Revenind strict la discutia despre PS4, X720, ma gandesc ce s-ar intampla daca urmatorul MW3 (oricum au obiceiul sa scoata unul pe an) va aparea doar pe acestea (si WiiU).. (nu sunt fan al seriei dar e clar ca are vanzari inegalabile).