Quote Originally Posted by iPaul View Post
Aici se vorbea de PS4,nu de PC ,in PC trebuie sa investeti bani cel putin o data la 6 luni daca vrei ca totul sa fie ok si vorba lui Monky ,pe console nu ai atat de multe erori cum ai pe PC :-)
Nu stiu de unde tot vine lumea cu ideea ca trebuie facut upgrade o data la 6 luni. Tot ce am citit eu despre subiectul asta indica faptul ca e mai degraba o data la 1 an jumate - 2 ani, si de regula e vorba doar de placa video si/sau RAM. Bine ca la vreo 5-6 ani probabil ca trebuie schimbat cu totul, dar asta e, c'est la vie.

Depinde binenteles ce intelegi tu prin OK. Pentru ca eu sunt convins ca un PC de "top" de acum un an va putea sa ruleze BF3 de exemplu pe setari medii sau high in 1080p@60fps fara nici o problema. Si asta oricum inseamna ca va arata mai bine decat arata pe console.

Inteleg foarte bine ca nu are rostul unei discutii PC vs Consola. Fiecare are avantaje si dezavantaje. Dar e enorm de multa dezinformare in randul celor care sustin ca te costa o mana si un picior ca sa tii un PC pentru gaming.

Revenind strict la discutia despre PS4, X720, ma gandesc ce s-ar intampla daca urmatorul MW3 (oricum au obiceiul sa scoata unul pe an) va aparea doar pe acestea (si WiiU).. (nu sunt fan al seriei dar e clar ca are vanzari inegalabile).