Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Super Street Fighter 4
-
20-07-2011 12:31 #1804 SP
Member

Pai parca era troll-free 
Normal ca nu este spam, acum serios vorbind nu ma atrage acest joc fiindca
- in primul rand necesita un efort peste limita normala de investit intr-un joc, pentru a reusi sa dai cat de cat combinatii decente (decat sa stau 3 ore in training sa ma chinui sa fac link de la jab la ultra la viper, mai bine ma joc alt joc)
- in al doilea rand, exista caractere mai lejere intr-adevar la input, care nu necesita links ci doar restul mecanici jocului, dar nu imi place sa ocolesc problema alegand unul din caracterele respective. E ca si cum as juca Unreal numai cu Redeemer-ul. sau Quake cu BFG-ul pentru mine. Asta sau as putea sa aleg un caracter greu, dar sa nu il folosesc la intregul potential ci sa ma bazez numai pe punish, jumpins si sweep, sau 2 hit combos in special pana moare. Care e sensul atunci? De ce sa joc stiind ca niciodata nu pot sa folosesc caracterul asa cum trebuie, chiar daca reusesc sa castig.
- in al treilea rand este bazat heavy pe jumpins crossup si blockstrings pentru a sparge garda adversarului. Nu stiu daca exista si altceva, din ce am jucat, cu cativa dintre voi, din videourile de la battlekon dintre voi, si din restu videourilor postate aici, asta a fost impresia mea. Mai ales Yun-ul lui daigo, il da jos si apoi flurry of jumpins divekicks crossups etc.
Eu prefer o alta mecanica, in sensul ca prefer sa ocolesc block-ul opponentului altfel decat prin metoda crossup. In soul calibur aveam guard impacts si strict low guard, in mk sunt mult mai multe overheads si low combo starters, etc.
Nu incerc sa va fac sa urati acest joc,sper ca nu s-a inteles asta, doar ca sunt foarte curios de ce va place asa mult, pt ca la mine nu se compileaza
. Iar apoi, mai arunc si niste trolling pe acolo pt ca imi satisface the evil side, dar daca va deranjeaza spuneti-mi si ma opresc.
Apoi, parca gradul de tensiune si rapiditatea cu care se ia glanda oamenilor cand comenteaza la SSF4, mi se pare mult mai ridicata decat la orice alt joc. Why is that?
P.s. not fair, you get to have the troll icon and i don't 
Pps. eu nu ma oftic ca s-a dus pe pluta mk-ul deoarece nu a fost jocul meu de suflet. In schimb poti sa ma trollezi cu Soul Calibur ca s-a dus pe pluta, ala da, fierb de raeg.