Ce-mi place de voi Sunteti chiar simpatici.

Swing, pe de o parte inteleg si parerea ta pentru ca cele mai multe din argumentele date le simt si eu pe pielea mea.
Pe de alta parte insa, daca nu suntem in stare sa jucam un joc la capacitatea lui maxima pentru ca nu suntem dispusi sa investim timpul necesar nu inseamna ca jocul este slab. Ba chiar invers as zice. Nu-l poate juca orice noob care sa spameze intr-una speciale sau sa apese butoane random ca la MK si sa aiba foarte mari sanse sa castige asa. SSF-ul se bazeaza foarte mult pe executie la combouri si pe timing (link-urile alea imposibile ). Tocmai de aceea exista oameni care joaca la un nivel PRO si-i vezi in fiecare an pe toate stream-urile. Exista in schimb si altii care tind sa ajunga ca ei si care se antreneaza si joaca foarte mult ca sa prinda experienta si sa invete diverse matchups si situatii.

Jocul e destul de balansat (ma rog, **** the twins...), are in spate o istorie imensa, a fost mereu competitiv si va fi in continuare pentru ca are lucruri care atrag oameni care vor sa fie mai buni.

Oricum ar fi, este cel mai competitiv fighting game la ora actuala, are si cea mai competitiva comunitate "de trolling", are oameni care fac emisiuni si show-uri cu el, care comenteaza meciuri intre PROs, etc. Deci ce sa mai, atrage multa lume domne, are cu ce