@pepino
Am citit pe alte forumuri ca ar fi OK, oamenii au cumparat, incercat si sunt multumiti. Unii chiar entuziasmati.
Un link interesant pentru eGo-T Homemade Cart Filler

---------- Post added 22-07-2011 at 02:48 PM ----------

Quote Originally Posted by JONNY View Post
Ai facut o alegere buna.
Ce ti-ai cumparat acolo te tine cel putin 3 luni.
Nu stiu eGo-T cat o sa te tina. Eu am avut o singura bucata si nu m-a tinut decat vreo 2 saptamani. Ce nu mi-a placut mie la eGo-T (folosit doar cu VG) era faptul ca dupa 2-3 fumuri trebuia sa scot cartusul sa urce bula de aer ( nu este o regula asa mi se intampla mie). Daca patesti si tu la fel incearca sa le folosesti cu PG este mai fluid
Cat despre arome am fumat tot ce ti-ai luat mai putin HG Chocolate. Cherry a fost singurul care nu mi-a placut, dar fiecare cu gusturile lui.

Spor la vapat
Nu stiu daca ma va tine 3 luni avand in vedere ca sunt incepator.
Anyway, am incercat o parte din ce am luat si pot spune astfel:

atomizor Joye eGo-t conic LR + conic cartridge = abur mult, TH puternic la vapari scurte de 1-3 secunde
atomizor Joye eGo conic LR + mustiuc picurator = abur mediu, TH mai slab dar mai placut la vapari de 3-5 secunde (sub 3 secunde nu prea da randament)
cartomizor 510 Dual Coil LR XL = abur mediu spre mult, TH mediu spre puternic (total diferit de atomizoarele precedente, si nu pot spune ca neaparat mai placut) la vapari de 2-4 secunde. Neplacut este zgomotul produs de absorbtia lichidului, dar poate mai am de invatat putin..

Mai am de incercat cartomizoarele Boge 510D LR si Joye 510
Momentan Joye eGo-t conic LR este castigator detasat!