It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
@pepino
Am citit pe alte forumuri ca ar fi OK, oamenii au cumparat, incercat si sunt multumiti. Unii chiar entuziasmati.
Un link interesant pentru eGo-T Homemade Cart Filler
---------- Post added 22-07-2011 at 02:48 PM ----------
Originally Posted by JONNY
Ai facut o alegere buna.
Ce ti-ai cumparat acolo te tine cel putin 3 luni.
Nu stiu eGo-T cat o sa te tina. Eu am avut o singura bucata si nu m-a tinut decat vreo 2 saptamani. Ce nu mi-a placut mie la eGo-T (folosit doar cu VG) era faptul ca dupa 2-3 fumuri trebuia sa scot cartusul sa urce bula de aer ( nu este o regula asa mi se intampla mie). Daca patesti si tu la fel incearca sa le folosesti cu PG este mai fluid
Cat despre arome am fumat tot ce ti-ai luat mai putin HG Chocolate. Cherry a fost singurul care nu mi-a placut, dar fiecare cu gusturile lui.
Spor la vapat
Nu stiu daca ma va tine 3 luni avand in vedere ca sunt incepator.
Anyway, am incercat o parte din ce am luat si pot spune astfel:
atomizor Joye eGo-t conic LR + conic cartridge = abur mult, TH puternic la vapari scurte de 1-3 secunde
atomizor Joye eGo conic LR + mustiuc picurator = abur mediu, TH mai slab dar mai placut la vapari de 3-5 secunde (sub 3 secunde nu prea da randament)
cartomizor 510 Dual Coil LR XL = abur mediu spre mult, TH mediu spre puternic (total diferit de atomizoarele precedente, si nu pot spune ca neaparat mai placut) la vapari de 2-4 secunde. Neplacut este zgomotul produs de absorbtia lichidului, dar poate mai am de invatat putin..
Mai am de incercat cartomizoarele Boge510D LR si Joye 510
Momentan Joye eGo-t conic LR este castigator detasat!