Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
Lol, cum sa preferi Freddy Krueger in loc de Rain. Se vede ca vorbeste adevaratul fan MK din tine cu aceasta remarca.

Dar de, astfel de caractere au succes la casual players tot timpul. Poate cand adauga testoasele ninja ma reapuc si eu de MK...
Intr-adevar mai bine baga inca vreo 10 ninja identici cu Sub Zero si schimba doar culoarea, spun ca e de partea lui Shao Khan sau impotriva lui, le dau puteri asemanatoare altor luptatori (cum are Rain fulgerul ca si la Night Wolf) decat sa ofere niste personaje cu miscari si fatalitati originale.

Faza cu cuptorul si cu trasul in pamant de la Freddie mi s-a parut criminala. Trebuie sa le sugeram la astia de la Netherrealms sa mai bage niste Sub Zero roz si maro (ca alte culori nefolosite nu prea mai sunt), niste clone de Kitana sau Milena verzi(am uitat ca Jade e verde) sau alte personaje versiune robot la care sa bage doar un Cyber in fata ca sa multumeasca si hardcore gamerii nu doar cei casual.

Da ca iti spun, eu sunt un mare fan MK da mai presus de toate sunt fan de fighting game-uri. Imi place sa ma joc, sa ma distrez si sa vad chestii noi. Nu trebuie sa avem niste obloane la ochi cum au caii si sa nu acceptam nimic in plus. Mie Freddy imi place. Are stil, miscari fluide si fatalitati originale. Daca tie nu iti place atunci nu te obliga nimeni sa il cumperi (asa cum nimeni nu ma obligat sa il cumpar pe Rain, Kenshi sau altii). . Easy as that.