Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Call of Juarez: The Cartel
-
Member
Jocul e mult mai bun decat scriu recenziile. MP e practic doar gun on gun, la modul cu misiuni mai apare cate un vehicul, foarte rar. In rest, fara minuni gen second chance, ghost, invizibilitate, OP killstreaks, prea multe vehicule sau harti exagerat de mari. Am jucat destul de multe planse pana acum si stiu ca jocul are suficient de multe arme (15 secundare, 5 SMG-uri, 5 shotguns etc).
Neaunsurile ar fi: 1. focurile de arma nu apar pe radar, deci e un pic cam greu sa gasesti inamicii; 2. sunt prea multe grenade flash, practic in fiecare meci sunt orbit de cateva ori, inclusiv de teammates, nu stiu daca exista vreun counter; 3. ca sa-ti functioneze o parte din perkuri si sa faci rost de munitie trebuie sa stai in apropiere de partener, ceea ce e cam neplacut daca respectivul nu stie ce face; 4. lag; 5. nu ai optiunea de mute in lobby.
Ieri imi gasea greu meciuri, dar azi nu am avut nicio problema, lucru de asteptat din moment ce jocul de abia a aparut.
Grafica e decenta, nimic senzational dar nici mai rau fata de alte jocuri recente gen Homefront sau Bulletstorm.
Campania poate fi jucata din 3 perspective diferite si in doua ore de joc am avut parte de urmairi in masina, distrugeri de elicoptere, misiuni in padure, cartiere rau-famate si chiar intr-un bordel.
La o prima impresie, ii dau fara probleme nota 7,5 din 10.