acum 20 de minute.... ma suna un prieten cae plecase de la mine si imi spune sa ies pe balcon.... ies pe balcon... vreo 50 de mascati inarmati pana in dinti... snipere, aka47, pistoale de toate natiile, berbecutze dalea de dat jos usi blindate etc. mi s`a parut dea dreptul ciudat sa ii vad in fata blocului, chiar daca la noi in cartier sunt cativa mafioti consacrati, dar stiam ca sunt mana in mana cu politia.. de fapt primul sentiment a fost de frica (e de a dreptu infricosator sa vezi atatia mascati la un loc), ma gandeam ca vin la mine ca cine stie ce dreacu` am facut pe net (am spus in gluma ca ma duc sa pun o bomba la senat unui prieten, si cum ne sunt urmarite astea...) ... ce a fost ciudat e ca nu erau S.S.P.I.R ..... erau de la politie.... ... acum 2 minute am vazut la Stiri pe A3 la Ultima Ora ca a fost prins in Ploiesti, Gribenco, suspectul principal al asasinatului de la Brasov... si ca a fost capturat cu ajutorul unei actiuni armate a politiei Ploiesti.... WTF?! Gribenco era la 2 blocuri de mine?!?!?