Single post: Super Street Fighter 4
-
24-07-2011 22:35 #1825 SP
Member

Originally Posted by
SwingShot
On second thought...never mind

Am zis eu mai devreme, cum se zice ceva de jocu asta, raspunsul stas e: "hai ma vino tu daca esti smecher, etc". Stiu ca defapt nu asta mi s-a zis ,iar ceea ce s-a intamplat a fost ca eu am zis ca e jocul e doar pentru noob si ca pot sa iau Honda si sa castig turnee si un user cu bun simt mi-a sugerat sa demonstrez aceste de vorbe, to "back them up", dar sunt scrub si voi zice un one liner sa par superor intelectual in timp ce zic cu voce tare "La La La La" si ma prefac nederanjat in lumea mea de zane

Burp
Poate primesti asemenea raspunsuri numai la street fighter forums, pentru ca toti suparatii ca jocul lor favorit suge intra randomly pe forumurile de street fighter si zic random FALSE garbage despre joc precum "va bat pe toti cu random desi nu stiu sa joc trololol" sau "Sell game for proft" ca sa se simta jmecheri.
Si marvel e mort si nu ma vezi intrand pe street fighter forums sa ii intreb pe toti de ce sunt asa de ratati si ca ce vad ei in gramada asta de gunoi.Smash Brothers se joaca competitv.Nu inteleg de ce, dar nu intru peste ei sa fac asalt, ci le respect parerea si inclinatiile de gaming.
Sf are probleme, da.Ceva timp n urma cred ca am facut si eu huge rant post, dar doar pentru a le evidenta si sa fac lumea "aware", nu cu mesajul "Suntet toti noobi, vndeti-va jocu, eventual aruncati-va in lac".Multi user aprobau sau adaugau/modficau, in functie de opinia lor, fara sa insulte TOATA comunitatea si sa-i faca vagabonzi neandertaleni din spatele blocului.