Quote Originally Posted by SwingShot View Post
Inca o data mi-ai demonstrat punctul de vedere cu expresii gen: "Doar MK nu a murit ca esti tu Daigo de romania al mk-ului, nu ?"

Pentru voi la ssf4, orice comentariu asupra jocului se traduce in "va sparg pe toti la ssf4, sunteti toti noobi", si atunci primesc comentarii de acest gen. Am zis eu ca sunteti voi pro? Nu inteleg...Iar apoi nu am venit sa imi vars nici o frustrare, era un forum in care fiecare isi expune parerea, si ma indoiesc ca am facut vreun atac la persoana in ce am zis eu.

Apoi ma indoiesc ca numai executia separa skill-ul jucatorilor. Daca ar fi ca tine, s-ar juca numai ssf4. Sau pentru voi intr-un fighting game exista numai executie si random? Atunci se explica.

Inca o data, am conturi pe mai multe forumuri la Soul Calibur, Tekken, SF4, MK, nu numai in RO, si numai la street fighter primesc asemenea reactii cand spun o parere despre joc. Este foarte curios

Iar apoi poate sunteti voi de nivel mediu, dar vorbiti prea "de sus" cu pleava care joaca si jocurile alea "random".
Swingshot , nu te cunosc, nu ma cunosti dar!:

Cand intri pe un forum al unui joc care are aproape 2000 de posturi deja, poate te astepti ca jocul sa fi fost criticat si toate puctele discutate de tine sa fi fost analizate anterior , nu ? Chiar si tu te-ai asteptat la o reactie de genul asta cand ai postat, asa ai si scris. Stii de ce , pentru ca majoritatea suntem dezamagiti de MK dar nu ne vezi pe threadul jocului incercand sa aratam cu degetul ceea ce este evident deja ; cel putin nu pe mine.

Am zis eu ca sunteti voi pro? Nu inteleg
Poi scuza-ma , dar inainte sa iti editezi postul ai folosit de cel putin doua ori expresia "pro" sau "voi astia pro" , eu ce sa mai inteleg ?

Apoi ma indoiesc ca numai executia separa skill-ul jucatorilor. Daca ar fi ca tine, s-ar juca numai ssf4. Sau pentru voi intr-un fighting game exista numai executie si random? Atunci se explica.
"unora le plac jocurile cu o executie mai grea, pentru ca asta face parte din ceea ce diferentiaza nivelul de skill al jucatorului"
Ce se intampla? stam la 400km distanta unul de celalalt dar eu sper ca inca vorbim/scriem aceeasi limba .

Iar apoi poate sunteti voi de nivel mediu, dar vorbiti prea "de sus" cu pleava care joaca si jocurile alea "random".
Nu iti vorbesc de sus , nu ma consider mai sus decat tine , doar imi exprim argumente si contraargumentele mele, la fel ca si tine. Nu te asteptai sa te ia nimeni in brate cand ai venit si ai criticat un joc pe un forum unde au mai ramas "vre-o 6" fani ai jocului , nu? Era mai rau daca erai ignorat total.

Da, cu siguranta jocul are meaty cross-ups care devin enervante, insa nu sunt chiar asa multe miscari care pot fi spamate cum incerci tu sa spui . Sa folosesc un exemplu dat tot de tine, honda headbutt nu este safe decat daca este EX (nu iti permiti sa il dai de prea multe ori sau daca este facut de pe light punch care este cam ineficace. Nu trebuie sa fii pro ca sa poti invinge usor orice jucator care spameaza, trebuie doar sa intelegi putin mecanica jocului.

Iar pe Mike nu trebuie sa te superi, el cel mai mult probabil, iar este high.