Cand am zis de "pro" nu ma refeream neaparat aici, am si specificat ca am avut mai multe conturi si am primit acolo numai raspunsuri de genul "hai ma daca esti smecher joaca cu mine ca te sparg de n-ai aer" sau "hai vino tu cu spam d-ala sa vedem daca ne bati". Asta pentru mine inseamna atitudine de "pro" sau vorbit de sus. Iar expresii de genul "imi plac jocurile mai simple" sau "care nu necesita executie" automat duc la o intelegere de acest gen.

Asa pot sa raspund si eu, de ce nu poti castiga ca la ssf4, la acele jocuri mai simple, daca sunt mai simple? Pentru ca in nici un caz nu sunt random, ca la Dungeons and Dragons sa dea jocul cu zarul. Ci pentru ca exista alte elemente care separa skill-ul, nu neaparat inputul, si asta nu inseamna ca jocul este mai "slab".

Cat despre MK, voi ati inceput ca vin sa imi vars frustrarile aici, sau chestii de genul, eu nici nu am mentionat asa ceva.

Iar cu executia, am priceput ca ai scris ca "face parte", dar din restul postului reiese ca si cum numai asta conteaza, restul este "random". De asta am si insistat.

In nici un caz nu vin sa fac flame aici, dar sa zicem ca atribui ne-intelegerea asta faptului ca nu prea explic bine punctul de vedere (e un obicei de-al meu mai vechi).