Quote Originally Posted by L0G1X View Post
Pentru PS3 nu există dec�t un singur tip de controller Sony cu force feedback, numit DualShock 3. Pe toate "modelele" DS3 (mai exact poate să difere lotul, culoarea şi regiunea pentru care este fabricat) scrie şi SixAxis (ca să fie clar că au această funcţionalitate). Unii comercianţi folosesc eronat sintagma "DualShock Sixaxis", dar această denumire nu se regăseşte pe niciun site oficial Sony şi pe nicio documentaţie oficială tipărită.

LE: Mi-a luat-o paunstefan �nainte
Cand am facut acea afirmatie ma refeream la faptul ca sunt controllere pe care scrie dualshock dar si controllere pe care scrie dualshock sixaxis.
In prima faza, eu neavand controller pe care scrie dualshock, am 2 pe care scrie dualshock sixaxis, m-am gandit ca cel pe care scrie doar dualshock nu are motion sensor. Intr-adevar am facut acea afirmatie fara sa ma documentez, greseala mea.
Dupa interventia lui @AndRewqp m-am documentat si mi-am dat seama ca am gresit, cerandu-mi scuze ulterior; asa am ajuns la concluzia ca de fapt sunt 2 controllere indentice.