Single post: Clubul PlayStation 3
-
26-07-2011 19:55 #14728 SP
Junior Member
Intrebare referitoare la conturile PSN
Salutare. Am o problema legata de toata politica asta cu conturile PSN care sunt strans legate de conturile de user de pe consola. Mai exact, am cumparat o consola de la un tip, si am jucat ceva timp pe userul lui (User 1). In tot timpul asta consola n-a fost conectata la net, deci n-am avut nevoie sa intru in PSN. Acum vreau sa intru pe PSN dar nu pot sa intru decat pe contul lui de PSN, de la care evident ca nu stiu parola. Ca sa intru in contul meu de PSN trebuie sa fac un user nou (User 2) pe consola, dar atunci nu o sa mai am acces la salvarile facute de mine pe userul lui, adica User 1. Am incercat sa copiez salvarile de pe User1 pe un stick fat32 dupa cum urmeaza : intrat in Saved Data Utility (PS3), apasat triunghi (Options) pe salvare, apasat pe Copy, si imi apare Select the destination - Online Storage. Atat. Nici un USB Device, nimic. Stickul e sigur format fat 32, tocmai l-am formatat asa. Il vede cand intru in lista de salvari ca USB Device, si imi zice ca "There is no save data" pe el, deci de vazut il vede, dar numai ca sa iau salvari de pe el (daca ar avea), dar nu stiu cum pot sa copiez salvarile pe el. De asemenea, am incercat sa fac backup - Settings > System Settings > Backup utility. Dupa ce a facut backupul, am creat User 2, si in timp ce eram in User 2 m-am dus la Settings > System Settings > Backup utility > Restore. Dupa ce a restaurat backupul, User 2 disparuse, eram in User 1, si bineinteles nu ma puteam loga in PSN, exact la fel ca si inainte. Am incercat sa creez intai User 2 si dupa aceea sa fac backup, cu User 2 deja creat, si dupa aceea sa restaurez backupul in User 2, si face la fel, nu se transfera nimic in User 2. Mi-am dat seama ca acea functie de Backup face o imagine a intregului sistem, si cand ii dai restore, restaureaza acea imagine, practic totul fiind la fel ca si inainte de a-i face backup. Am vrut sa vad daca apare vreo salvare pe stickul USB la Saved Data Utility, dar nu apare. Am incercat sa gasesc raspuns pe Google, dar nu am gasit ce speram sa aflu. Intrebarea mea este urmatoarea: este posibil sa sterg in vreun fel contul lui de pe PSN de pe User 1, ca sa ma pot loga in contul meu de PSN, si totusi sa am acces la salvarile mele de pe User 1? Sau, daca raspunsul e negativ, exista vreo modalitate ca sa transfer salvarile de pe User 1 pe un user nou, User 2, de unde ma pot loga cu usurinta in contul meu PSN? Va multumesc anticipat.