Single post: RACE Pro
-
__The Game__
Pai ce pot sa zic, imi place cum se comporta masinile, imi place vederea in-car (cockpit). Imi place jocul, la framerate e clar ca nu e Forza (doar 30fps) dar e ok. Am fost nevoit sa modific setarile legate de control (sensitivitatea steering-ului, a axelor de franare si acceleratie) precum si setarile sunetului, ca sa pot auzi cum trebuie zgomotul de cauciucuri si de rulare 
AI-ul este absolut imbecil, are o singura trasa pe care merge, nu se da nici in stanga nici in dreapta, chiar daca intra in tine.
Online suporta maxim 12 jucatori, pe single suporta insa mai multi (am setat aseara de proba 16 si mai aveam de pus cativa).
Per total, condusul are un feeling foarte bun. Masinile, chiar daca nu foarte multe la numar, se comporta diferit una fata de cealalta. Astept sa termin campania sa le pot conduce pe toate si sa le pot avea deblocate pentru Single Race, Championship si Online.
Sunt dezamagit de damage, care este destul de superficial. Am reusit sa avariez masina dupa ce am intrat intr-o bariera in plin, dar nicidecum vreun terminal damage.
Cam astea sunt primele impresii la "cald", de abia astept sa termin campania si sa trec la lucruri mai serioase - multiplayer-ul.